Handel med kryptovaluta på Bitcoin Profit-plattformen

Start handel

Gjør et innskudd ved å gå til „Finans“-delen av kontoskjermen. Du kan sette inn penger på kontoen din ved å gjøre en bankoverføring i fiat-valuta. Noen ganger belastes det et gebyr avhengig av fiat-valutaen du bruker og hvor du bor.

Hvis du for eksempel bor i EØS, er innskudd i euro gratis. Innskudd i amerikanske dollar fra USA koster $5. Nå er alt du trenger å gjøre å velge kryptovaluta for å starte handel. Klikk på Transaksjoner-fanen, og klikk deretter på Ny bestilling.

Det er tre handelsalternativer: Enkel, Øyeblikkelig og Avansert. Hvis du er nybegynner, velg alltid lett. Bitcoin Profit tilbyr alle slags tilbud og kan være svært vanskelig. Hvis du bruker plattformen en stund, kan du utforske enda flere muligheter. Hold det enkelt inntil da!

Handel med kryptovaluta på Bitcoin Profit-plattformen

Velg nå valutaen du vil kjøpe og valutaen du må betale. Du kan kjøpe valutaer med begrensede eller markedsordre. Markedsbestilling er raskere og enklere enn begrenset bestilling. En limitordre er å kjøpe valuta til en fast pris. En markedsordre er å kjøpe en valuta til best mulig pris. Trykk nå på den grønne KJØP C-knappen og du kan gjøre det! Du er nå en kryptovalutahandler.

Gjennomgang av kryptovaluta handelsplattform Bitcoin Profit
En kort merknad om lagring
Det er viktig å kun bruke børsen til handel. Ikke bruk børser for langtidslagring av kryptovaluta. Å lagre kryptovaluta på nettet eller i en hot wallet er ikke en god idé; lagre de fleste kryptomynter offline eller i kjølelager.

Det kreves minst én maskinvarelommebok for dette. En maskinvarelommebok er som en veldig sikker USB-pinne. Den inneholder alle kodene du trenger for å få tilgang til kryptovaluta. Bitcoin Profit jobber veldig hardt for å beskytte pengene dine når du er på plattformen, men husk at det er din sikkerhet!

Hvis du tjener mye penger på å handle kryptovalutaer på Bitcoin Profit, kan du ta dem ut i fiat-valuta. For å gjøre dette må du betale Bitcoin Profit-avgiften.

Bitcoin Profit uttaksgebyr

Bitcoin Profits uttaksgebyrer varierer veldig avhengig av hvor du er i verden. For eksempel vil det koste $5 å ta ut USD og få en amerikansk bankkonto. er det ikke dårlig? Hvis du ikke har en amerikansk bankkonto, vil det koste deg $60. er det ikke bra? Bitcoin Profits gebyrer for uttak av kryptovaluta er mye lavere. For eksempel tar Bitcoin Profit 0,0005 BTC for å ta ut bitcoins og 0,005 ETH for å ta ut eter.

Kundeservice

Bitcoin Profit-nettstedet har en detaljert hjelpeguide som dekker alt fra kontoverifisering til handel. I de fleste tilfeller kan du finne det du leter etter. Men hvis du virkelig trenger hjelp, kan du alltid sende en hjelpebillett eller chatte med en representant i sanntid via chatten som er innebygd i nettsiden. Den generelle konsensus for Internett er at lave kostnader, avanserte funksjoner og robust sikkerhet er Bitcoin Profits viktigste styrker. Bitcoin Profit har virkelig en fordel, men det tar en god del kritikk og fungerer ikke bra med TrustPilot. Totalt sett ser plattformstøtten og stabiliteten ut til å ha blitt bedre siden nettstedet ble oppdatert for en tid siden.