Bitcoin UP Exchange Review

Bitcoin UP-brukere ser en live forhåndsvisning av markedet, har tilpassbare alternativer og kan bruke flere filtre når de handler. Likevel er den generelle brukervennligheten til Bitcoin UP-børsen orientert mot mer erfarne handelsmenn, ettersom mange spesifikke termer og forkortelser kan utgjøre et problem for nybegynnere.

Skjermbilde av Bitcoin UP – landingssiden

Bitcoin UP er regulert med FinCEN i USA, FinTRAC i Canada og FCA i Storbritannia. Børsen har høye nivåer av sikkerhet og sikkerhet for digitale eiendeler og personlig klientinformasjon. De støtter klienter med omfattende kundestøtte, 24/7 e-poststøtte og live chat-alternativer. Det finnes en mobilapp som gjør handel enkelt mens du er på farten, selv om nettsiden deres er veldig mobilvennlig.

Bitcoin UP ble grunnlagt i 2011 av en viss Jesse Powell, og ønsket å være navnet i forkant av kryptovalutautveksling. Etter å ha sett utviklingen av kryptovaluta-trenden, begynte Bitcoin UP å tilby handel med kryptovaluta i 2013 sammen med tjenester som ville appellere til folk og lokke dem til å bruke Bitcoin UP Exchange.

Tilbake i sin tidlige begynnelse fikk Bitcoin UP kallenavnet „the bitcoin exchange“, da dette var den eneste kryptovalutaen som ble handlet. Som en av de første i kryptohandelsbransjen, tilbyr Bitcoin UP ulike tjenester til sine kunder, alt fra over-the-counter handel til personlig administrasjon.

I øyeblikket av å skrive denne anmeldelsen støtter Bitcoin UP 33 kryptovalutaer og 131 krypto-krypto- og krypto-fiat-par, som ikke er den mest allsidige, men fortsatt et godt utvalg av kryptovalutautveksling.

Er Bitcoin UP trygt?

Etter å ha lært av ødeleggelsene av Mt. Gox i 2011, har Bitcoin UP lagt ut svært sterke sikkerhetstiltak for deres kryptovalutautveksling. Frem til i dag har det ikke vært et vellykket hackingangrep på Bitcoin UP. Vi tror dette hovedsakelig skyldes at flertallet av deres digitale eiendeler eller opptil 95 % oppbevares i kjølelager.

Sikkerhetsskjold med kikkertoverlegg

De legger også stor vekt på å holde alle sensitive data sikre, siden deres servere er beskyttet av toppmoderne sikkerhetssystemer og væpnede vakter. Bitcoin UP har tofaktorverifisering for sine brukere, samt en e-postbekreftelse for uttak med en selvbetjent kontolås. Konklusjonen er at Bitcoin UP tar sin sikkerhet svært alvorlig.

Tjenester som tilbys av Bitcoin UP

Bitcoin UP cryptocurrency exchange har tjenester for nybegynnere og mer erfarne tradere.

Megler

Alle brukere har tilgang til kryptovalutainvesteringer.

Utveksling

33 kryptovalutaer og 131 par er tilgjengelige på Bitcoin UP fra april 2020.

Staking tjenester

Bitcoin UP tilbyr innsatstjenester, og den tilbyr belønninger to ganger i uken for de stablede myntene.

OTC handel

Over-the-Counter-pultene er kun tilgjengelige for handler med høyt volum verdt over $100 000 og er tilgjengelig som en-til-en-tjeneste.

Bitcoin UP tilbyr KFEE – „Bitcoin UP Fee Credits“ som av og til settes inn på brukerens kontoer. Disse er som vouchers og kan brukes til å betale handelsgebyrer, åpnings- eller rollovergebyrer for å markere posisjoner. Det er også belønningsprogrammet for å stable mynter.

Brukskort

Bitcoin UP har et litt rotete oppsett med flere typer støttede lommebøker som kan være litt forvirrende, men du vil snart få taket på det. De lar brukere ta ut krypto- og fiat-valuta og har en noe forvirrende prosess og krever varierende avgifter.

Marginhandel

Dette er en tjeneste for mer avanserte brukere som inkluderer mer komplekse handelsstrategier.