Bitcoin

Bitcoin Scam: Fake Crypto Exchange-intäkter Topp 50 000 $ sedan maj

Whale Alert rapporterar om en ny betalning på $ 3,568 USD till en falsk kryptobörs. Börsen har tagit in mer än 5,37 BTC (ungefär 49 000 USD till nuvarande pris) sedan starten i maj 2020.

Enligt vissa förslag kunde det ha varit en självbetalning som gjorts av bedragarna själva för att visa upp volym på deras utbyte. Börsens URL är ‚trademarketoption.com. Bortsett från att överföra värde, till och med att besöka dessa webbplatser eller öppna konton, utsätts användarna för identitets- och lösenordstöld.

Som rapporterats tidigare sprider val- och bedrägerivararen aktivt medvetenhet om bedrägerierna i dessa projekt.

Giveaway och Ponzi är de ledande kryptomarknaderna på marknaderna just nu

Börja få en stabil garanterad inkomst med hjälp av den unika RJV12-algoritmen. just nu!
För närvarande är det ledande Ponzi-bedrägeriet på marknaden, Amfeix, värt cirka 57 miljoner dollar. År 2019 växte PlusToken- bedrägeriet till att bli den största krypto-Ponzi-bedrägeri i historien med över 2- $ 3 miljarder tillgångar i Bitcoin Profit, Ethereum, EOS och andra kryptokurser. Enligt uppgift var den årliga summan av dessa bedrägerier cirka 4,3 miljarder dollar. Hitta listan över bästa scammers här .

Andra typer av krypto bedrägerier inkluderar ransomware, falska utbyte och moln gruvutrymmen. Till och med Ripple-vd har talat emot giveaway-bedrägerierna på YouTube. Dessutom hjälper YouTube till att eliminera dessa enheter; även om, ibland lite för långt.

Om det låter för bra för att vara sant, är det förmodligen

Med ökad medvetenhet och förbättrade föreskrifter kommer beloppet sannolikt att vara 60-70% mindre än förra årets belopp. Men kvar är hälften av året kvar, och överraskande avslöjningar av bedrägerier är mycket möjliga på denna marknad. Dessutom plågas de kinesiska och koreanska marknaderna med en hel del bedrägerier. Faktum är att PlusToken har sitt ursprung i och opererade i Kina själv. Den fullständiga kunskapen och omfattningen av dessa bedrägerier förblir okänd för de västerländska medierna ganska länge.

Känner du till eller har du blivit offer för någon pågående krypto-bedrägeri? Dela din berättelse med oss.